Servicii IT Iasi – Webdesign Iasi – SEO

Lista de Servicii IT Iasi :

CONCEPTIE WEB ,  PRODUCTIE WEBWEB DESIGNGRAFICAPROGRAMARESUNETTRADUCERIRESPONSIVE EMAIL

Servicii IT Iasi – CONCEPTIE WEB

In urma analizei specificatiilor si in concordanta cu imaginea globala promovata de beneficiarul serviciilor web, se va stabili un concept al site-ului. In definirea acestui concept recomandam colaborarea cu agentia de publicitate desemnata de client.

Servicii IT Iasi – PRODUCTIE WEB

Realizarea efectiva a paginilor web este rezultatul colaborarii echipelor de: web design, programare, grafica si eventual de sunet.

Servicii IT Iasi – WEB DESIGN

Notiunea de web design include un set de tehnici prin care informatia utila este asamblata intr-un format specific Retelei Internet. Aceste tehnici presupun cunostinte de programare HTML 4.0, JavaScript, CGI, Macromedia ShockWave, PHP, PERL, Access, Visual Basic, etc. Asamblarea tuturor acestor elemente este realizata de catre webmaster.

Servicii IT Iasi- GRAFICA

Optimizarea grafica a unui site presupune realizarea echilibrului intre aspectul estetic si cel functional (mentinerea unei dimensiuni reduse a imaginilor pentru o incarcare repida a intregii pagini). Si in acest domeniu experienta unui „grafician de web” este extrem de importanta.

Servicii IT Iasi – PROGRAMARE

In structura unei pagini web sunt incluse aplicatii cu grade variabile de complexitate. Aceste aplicatii devin preponderente in cazul paginilor interactive ce presupun (de exemplu consultarea unor baze de date on-line). Limbajele de programare utilizate sunt selectate in functiie de specificul aplicatiei, sistemul de operare, numar de interogari, cantitate de informatie stocata, etc.

Servicii IT Iasi – SUNET

La fel ca si in cazul graficii pentru web, abordarea sunetului este o operatiune delicata ce trebuie sa tina cont de raportul intre calitatea si volumul informatiei. Datorita faptului ca sunetul mareste evident timpul de incarcare (mai ales in cazul unor conexiuni lente), in multe cazuri este preferabil sa se renunte definiv la fisierele de sunet in favoarea unei navigari rapide.

Servicii IT Iasi – TRADUCERI

In conditiile in care peste 90% din utilizatorii Internet sunt buni vorbitori ai limbii engleze, este evident ca de cele mai multe ori un site va trebui sa contina si o varianta in limba engleza. Calitatea traducerii este unul din factorii ce determina „impresia generala” asupra unui site. In functie de vizitatorii doriti, se poate opta si pentru versiuni in alte limbi de larga circulatie. Pentru o calitate profesionala a acestor traduceri, colaboram cu o echipa specializata de traducatori.

Servicii IT Iasi – Responsive Email

Responsive Email Iasi.

Powered by WordPress | Theme: Graphy by Themegraphy